Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kuzeykent İlkokulu

Telefon : 0366 215 10 12
Belgegeçer : .
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kuzeykentilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KUZEYKENT MAH. KAYIN SK. KASTAMONU IL ÖZEL IDARESI OKUL BLOK NO 10 MERKEZ / KASTAMONU
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı iyi insan niteliklerine sahip bireyler yetiştiren bir model okul olmaktır.
MİSYON : *Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Başöğretmen Atatürk ün çağdaş-büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir
BAŞARILAR : Okul Sporları İlkokullar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği Erkekler kategorisi yarışmalarında şampiyonluk kupası Okulumuzun oldu. 22-23 Mayıs 2023 Tarihlerinde düzenlenen satranç il birinciliğinde Minikler A kategorisinde Okul takımımız 2.lik kupasını elde etti. Öğrencilerimizin bireysel olarak katıldıkları jimnastik, yüzme gibi branşlarda il düzeyinde ilk üç derece başarıları bulunmaktadır. İl düzeyinde düzenlenen ilkokullar arası Resim-Slogan yarışmalarında öğrencilerimiz derece elde etmişlerdir.

Öğretmen :25
Öğrenci :489
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2999
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 08:45 - 15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Özel Servis
Ulaşım : Taşıt - Ş.İçi Dolmuş
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Futbol, Jimnastik, Hentbol, Halk Oyunları, Satranç ve Masa Tenisi Branşlarından kurslarımız açılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ulusal ve Uluslar Arası eTwinning Projelerine katılım sağlamaktayız. Okulum Temiz, Beslenme Dostu Okul, Sıfır Atık, Yavru Tema, Minik Tema ve Okullarda Orman gibi projelere katılım sağlamaktayız.
Diğer Hususlar : Okulumuzda; Halk eğitim merkezleri işbirliği ile Drama ve Resim kursları da açılmıştır.
Yazdır :